Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

3ήμερο ταξίδι στην Ρώμη με 5,00€ την ημέρα...

Θέλετε αν ζήσετε το όνειρο της Ρώμης? 
Προγραματίστε τα έξοδα σας , κάντε αποταμίευση 5,00€ / ημέρα και σε 90 ημέρες , κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα!!! 
Ζήστε το όνειρο της αιώνιας πόλης χωρίς θυσίες!!! 
Πώς θα γίνει αυτό???

Παρακάτω σας αναφέρουμε ένα μικρό παράδειγμα πώς μπορείτε να ταξιδέψετε στην Ρώμη θυσιάζοντας ελάχιστα χρήματα την ημέρα απο τα έσοδά σας!
Το βασικότερο είναι οτι πρέπει να προγραμματίστε μακροχρόνια την ημερομηνία ταξιδίου! Προτείνουμε σε διάστημα 2-3 μήνες περίπου!
Αεροπορικές low cost εταιρίες σου δίνουν την δυνατότητα να ταξιδέψετε απο την Αθήνα (ATH) στην Ρώμη (FCO) με εισιτήρια απο 69,00€ / άτομο, έαν γίνει η κράτηση περίπου 3μήνες πρίν την πτήση. Σε περίπτωση που χρειάζεται να μεταφέρετε και βαλίτσα , υπολογίστε επιπλέον 20,00€ / βαλίτσα.
Για την διαμονή σας υπολογίστε περίπου 70,00€ / ημέρα το δίκλινο δωμάτιο . σε ξενοδοχείο μέσα στο κέντρο.
Για την μεταφορά σας στο ξενοδοχείο απο και προς το αεροδρόμιο υπολογίστε απο 30,00€ / άτομο. Δείτε περισσότερα εδώ. 
Για τις υπόλοιπες μεταφορές σας με τα Μ.Μ.Μ. στην πόλη υπολογίστε 30,00€ / άτομο , αγοράζοντας την Roma Pass.
Για την διατροφή σας υπολογίστε να ξοδέψετε απο 40,00 / ημέρα το άτομο ! Προτείνουμε ένα καλό μεσημεριανό και ένα ποιοτικό aperitivo νωρίς το βράδυ! Περισσότερα δείτε εδώ.
Κάνοντας ένα μικρό υπολογισμό αντιλαμβάνεσται οτι με 329,00€ / άτομο έχετε λύσει το πρόβλημα των μεταφορών, της διαμονής και του φαγητού για 3 ημέρες!!
Περισσέυουν λοιπόν 121,00€ / άτομο για τα υπόλοιπα έξοδά σας!!!! Ξοδέψτε τα δοκιμάζοντας το μοναδικό σε γεύση ντόπιο παγωτό της Ρώμης , αγοράστε δώρα για τους αγαπημένους σας.. και ρίξτε το τελευταίο cent που θα σας απομείνει στην Fontana di Trevi !!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου