Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η πανδαισία του κρέατος σε μία λέξη… Bisteak !!



Στην Via di Pietralata , πολύ κοντά στο φημισμένο εστιατόριο "fish market" βρίσκεται μια παρόμοιου τύπου επιχείρηση, που ξεχωρίζει για τον τρόπο λειτουργίας της.

Το εστιατόριο Bisteak δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 1998. Η ιδέα είναι απλή… και εάν κρίνουμε και από αντίστοιχα εστιατόρια … αλλά άκρως επιτυχημένη!! Το εστιατόριο εξ όψεως δεν σου γεμίζει το μάτι. Μοιάζει με μία απλή συνηθισμένη ελληνική ταβέρνα. Μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο , η διακόσμηση λιτή και απέριττη. Καρό λευκό-κόκκινο τραπεζομάντιλο , και άνετα τραπέζια περιτριγυρισμένα από φωτογραφίες ταύρων!

Στην πραγματικότητα είναι ένα κρεοπωλείο…όπου σας δίνεται η επιλογή να επιλέξετε το μέγεθος και το βάρος του κρέατος που θέλετε να φάτε. Επί τόπου κόβονται, ζυγίζονται και μαγειρεύονται μπροστά στα μάτια σας!!
Τα κρέατα είναι πεντακάθαρα χωρίς ίχνος λίπους , νοστιμότατα και φρεσκότατα!!

Τι θα φάτε...??

Δοκιμάστε μοσχαρίσιο κρέας σε μπριζόλα ή φιλέτο! Πολύ καλός ο μοσχαρίσιος γύρος και ο γύρος απο κοτόπουλο! Φρεσκότατες πατάτες σε μορφή chip , και καλό κρασί ολοκληρώνουν ένα πανέμορφο γεύμα.

Πώς θα πάτε εκεί...??
Από το κέντρο μπορείτε να πάρετε την γραμμή 90 (διασχίζει την Via Nomentana) και να σταματήσετε στην στάση Baterria Nomentana! Από εκεί είναι περίπου 15min με τα πόδια.. Εάν δεν επιθυμείτε να περπατήσετε μεταβείτε με taxi.

Κόστος γεύματος: 20,00€ – 30,00€ / άτομο.

Bisteak Pietralata

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου