Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η διαμονή στην Ρώμη...

Φτάσατε στην αιώνια πόλη και δεν έχετε κάνει κράτηση δωματίου για την διαμονή σας??? 
Μην αγχώνεστε… η Ρώμη καθότι η πόλη με την μεγαλύτερη προσέλευση τουριστών στον κόσμο, είναι φυσιολογικό ότι διαθέτει και τα ανάλογα ξενοδοχεία καλύπτοντας πλήρως την οποιαδήποτε ζήτηση προκύψει.
Η πόλη διαθέτει από δωμάτια παραμονής ¨BED & BREAKFAST¨ έως 6άστερα ξενοδοχεία , καλύπτοντας κάθε γούστο και βαλάντιο! 
Επιλέξτε να είναι κοντά σε πολυσύχναστους δρόμους και αποφύγετε κακόφημες περιοχές γύρω από τον σταθμό Termini , ώστε να μπορείτε να επιστρέφετε με ασφάλεια και άνεση στο μέρος διαμονής σας οποιαδήποτε ώρα.

Προτιμήστε να επιλέξετε κάποιο από τα ξενοδοχεία κοντά σε σταθμό μετρό ή στάση λεωφορείου και τραμ. Μ΄ αυτόν τον τρόπο θ αποφύγετε πολύωρη ταλαιπωρία περπατώντας στον δρόμο για τον κάθε προορισμό σας , καθώς και εξοικονόμηση χρημάτων από την χρήση ταξί.

Σας προτείνουμε το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Embassy. Είναι ένα Ξενοδοχείο 3 αστέρων που βρίσκεται μέσα σε ένα παλάτι , ιδιαίτερου στυλ, σε μια αριστοκρατική και κεντρική θέση στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, δίπλα στον πολυσύχναστο δρόμο Via Settembre, λίγα βήματα από τη Via Veneto και Villa Borghese, και δεν απέχει πολύ από την στάση του μετρό Repubblica, ή τον σιδηροδρομικό σταθμό Termini.
Από το ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολο να φτάσετε με τα πόδια στα πιο ιστορικά και καλλιτεχνικά σημεία ενδιαφέροντος της Ρώμης, από τα διάσημα Ισπανικά σκαλιά και την διάσημη για τα καταστήματα της Via dei Condotti  έως και το μοναδικό αξιοθέατο Fontana di Trevi.

Για τους λάτρεις της minimal αισθητικής, του απαράμιλλου design, της ηρεμίας και της ξεκούρασης, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το San Carlos Suite!
Πάνω στον κεντρικότερο δρόμο της Ρώμης , την Via del Corso, στον δεύτερο όροφο ενός κομψού κτιρίου, η θέα των παραθύρων προς τον μεγαλοπρεπή τρούλο του San Carlo και τον καθεδρικό ναό San Bartolomeo, θα σας κάνουν να ερωτευτείτε το μέρος! 

Θα εκπλαγείτε από τις υπηρεσίες, καθώς μια virtual reception αναλαμβάνει να σας καλωσορίσει και να σας εξυπηρετήσει καθ' όλη την διάρκεια της διαμονή σας!
Ενημερωτικές οθόνες αφής, υπερσύγχρονα και μοντέρνα στοιχεία θα σας δημιουργήσουν την καλύτερη εμπειρία διαμονής στην Ρώμη!

Για περισσότερες επιλογές διαμονής επικοινωνήστε με το blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου