Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Απόψε φόρα τα καλά σου… !!!


-Πεινάω…
-Οκ.. Απόψε φόρα τα καλά σου!!
-Που θα με πάς??
-Στο καλύτερο…

Καλέστε ταξί από το ξενοδοχείο που διαμένετε στην Ρώμη.. και ζητήστε του να σας πάει στο Mò Mò Republic στην περιοχή Monteverde. Η περιοχή του Monteverde είναι εξαιρετική, από τις πιο sick των περιχώρων της Ρώμης και έχει απόσταση περίπου 10min απο το ιστορικό κέντρο.Εαν ο οδηγός του taxi σας κοιτάει παράξενα.. και αρχίσει να σας κάνει συζήτηση ποιοί είστε και με τί ασχολείστε.. μην εκπλαγείτε!! 
Ίσως αναρωτιέται μήπως πήρε κούρσα κάποια διασημότητα!!!! Ο λόγος είναι ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο συνηθίζουν να το επισκέπτονται πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας της πόλης , άνθρωποι της show biz , του modeling αλλα και του αθλητισμού! Εάν έχετε όρεξη για κουβεντούλα και «τρέλα» μπορείτε να τον πείσετε ότι είστε μια διασημότητα της Ελλάδας!! Φυσικά θα χρησιμοποιήσετε το όνομα σας…!!!

Φτάνοντας στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου θ’ αντικρίσετε την επιβλητική είσοδο. Το εστιατόριο στεγάζετε σε ένα κτίριο αρχιτεκτονικής δεκαετίας του ‘30. Θα σας καλωσορίσουν εξαίσιες παρουσίες (γυναικείες και αντρικές) και θα σας ζητήσουν το όνομα που έχει γίνει η κράτηση! Δεν έχετε κάνει κράτηση..??? Χμμμ… δεν το έχουμε αναφέρει?? Καλό θα ήταν πριν ντυθείτε και στολιστείτε… να δοκιμάσετε τηλεφωνικός να κάνετε κράτηση γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τραπέζι οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας!



Τους καλοκαιρινούς μήνες ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου και του bar είναι ειδυλλιακός. Χαμηλοί φωτισμοί και minimal διακόσμηση δίνουν άλλη νότα στον χώρο. Ανεπιφύλακτα δοκιμάστε όλες τις gourmet γεύσεις του καταλόγου. 

Το menu περιορίζετε γύρω από το κρέας και το ψάρι, χαρακτηριστικό της μεσογειακής κουζίνας, με μία σύγχρονη επαναπροσέγγιση. Μία από τις ιδιαιτερότητες αυτού του εστιατορίου είναι τα κύρια πιάτα, τα οποία παρασκευάζονται στην σχάρα με «θεαματικό» τρόπο από τον σεφ.
Ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές. Προτείνετε για παρέες ή group ατόμων. 

Για ένα καλό γεύμα , δοκιμάζοντας αρκετές γεύσεις , υπολογίστε περίπου 25,00€ – 35,00€ / άτομο.




Ristorante Mò Mò - Piazza Forlanini 10, Roma

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου